Trendi

Pred štartom največjega projekta vseh časov? Kaj lahko imate od tega vi? Ekskluziven vpogled v ozadje za naše bralce.

Novi tajni projekt

Vendar, ta novi projekt, ki ga velik vizionar v tajnosti pripravlja zdaj, je po prepričanju analitikov lahko veliko večji. Poslovni portal Barrons je ob namigih glede tega projekta zapisal, da bi lahko spremenil svet bolj kot internet. 

Zato smo lahko veseli informacij o tem, kaj se dogaja v ozadju. Bralci našega portala ste ekskluzivno povabljeni na webinar na katerem bomo razkrili to veliko novost arhitekta nove dobe.

Ena objava na socialnem omrežju lahko naredi izjemne premike.

Različna podjetja najuspešnejšega podjetnika, dosegajo izjemne mejnike. v Soustanovil je celo podjetje, ki je lansiralo preboj umetne inteligence, vendar je kasneje iz njega izstopil. Kdor je med prvimi razumel kaj načrtuje in kako velike spremembe njegove inovacije povzročajo, je lahko od tega imel ogromne koristi.

Njegovo največje podjetje do zdaj premika meje mogočega: 

Tisti, ki so kupili delnice v juniju 2010 so do zdaj videli 128.000% rast.

Preprosto povedano: iz 1.000 je tako lahko nastalo 128.000 dolarjev. 

En sam tvit in Bitcoin zraste za + 5.000 dolarjev v eni uri!  Par tvitov in Dogecoin zraste za + 36.000% v dveh letih.

Malo ljudi ima takšen vpliv na sodoben svet danes in za prihodnjih 50 let kot on. V svoji vlogi vizionarja in človeka, ki vihti izjemno moč vplivanja, naravnost uživa. Še v časih, ko še ni bil lastnik Twitterja (danes X) je s svojimi kratkimi objavami s par črkami povzročil rasti pogosto neznanih projektov v par minutah. To velja tako za različna podjetja kot za področje kriptovalut.

Tisti, ki ga vsaj malo spremljate veste, da rad objavi fotko svojega psa.  Samo to je dovolj, da cena projektov, ki bi lahko bili povezani s tem poskočila v nebo.

On ima večjo moč kot vsi mediji na svetu skupaj. Osebno njegov profil spremlja 163 milijonov ljudi. To je ogromna številka. Še bolj pa je pomembno KDO ga spremlja. To niso najstniki, ki spremljajo nogometaše.

Spremljajo ga vrhunski poznavalci tehnologij, bogati investitorji, voditelji držav in novinarji, ki vsako njegov tvit spremenijo v odmevno novico tudi v klasičnih medijih.

Zato lahko en sam tvit spremeni svet. Še posebej v naložbah. 

Primer. Predstavljajte si globalno podjetje, ki se odloči, da bo spremenilo svoje ime in vizualno podobo. Običajno bi to zahtevalo leta priprav, posvetovanj, raziskav, sodelovanje komunikacijskih strokovnjakov, uvajanje po korakih, preverjanje odzivov javnosti itd.

On je to naredi po svoje: lepega jutra nas pričaka tvit: Twitter je zdaj X. To je to.

Je pri tem uspešen? Eno je, da je zaradi svojih podjetniških odločitev postal najbogatejši človek na svetu. 235 milijard je trenutno vredno njegovo premoženje.

A glede na to, katera in koliko žezel ima v razbeljenem ognju inovacij je prvi kandidat za osebo, ki bo dosegla osebno premoženje vrednosti 1.000 milijard ali en trilijon. S tem bi presegel celo kralje, kraljice, cesarje, šahe, mogule preteklosti. Še bolj kot bogastvo pa bi zrasel njegov sedanji in dolgoročni vpliv na svet.

Zaradi rasti njegovega premoženja je obogatelo sto tisoče ljudi. Kaj lahko imate od potencialov rasti njegovega novega projekta VI? 

Novi projekt je lahko po ocenah analitikov, ki ga skrbno spremljajo, tik pred zdajci. Za njega je znano, da postavi zgodbo na ogled javnosti hitro, zelo hitro. Ne čaka, da je na policah, on sproži manijo in jo nato gradi leta. Vmes pa služi. Veliko zasluži.

Vrednost njegovega podjetja je ustvaril dobesedno iz nič. Podjetje, ki ima še vedno le par tovarn je vredno več kot vsa druga avtomobilska podjetja skupaj. Proizvede pa kakšen procent tega kar proizvedejo drugi. Če moramo biti pozorni na naslednjo potezo koga, je to on.

Za koga so te informacije iz ozadja zelo zanimive?

Za tiste, ki razumete, da so lahko največje priložnosti desetletja tiste, ki jih prinašajo inovativna podjetja.
Zelo zelo zelo malo.

In koliko jih to ponovi vsakih par let, vsakič z drugim podjetjem v drugi panogi? Skorajda ni primera. Primer za take neverjetne zgodbe je le on.

X