Kriptovalute Trendi

Najboljše kriptovalute. Top 10 novih kriptovalut prihodnosti, z izjemnim potencialom.

Najboljših 10 kriptovalut prihodnosti z največjim potencialom - Martin Korošec, Fortuna

Novejši žetoni z majhno tržno kapitalizacijo imajo lahko značilnosti, ki jih trg še ni v celoti vštel v ceno. V času gospodarskega krčenja je takim kovancem težko pritegniti pozornost, toda v času bikovskega trga imajo priložnost, da pokažejo kaj zmorejo, in povečajo svoj tržni delež in donose vlagateljem. Vlaganje v trg z majhno kapitalizacijo je tvegano, tako da je tukaj priporočljivo da svojo investicijo primerno razvrstite na različna sredstva in tako zmanjšate tveganje. 

V članku so izbrani projekti, ki so v preteklosti pokazali potencial, kot tudi resnost in sposobnost, da svoje cilje izpolnijo. Večino projektov v kripto svetu je v preteklosti uporabilo razne marketinške kampanje in promoviranje z uporabo zvezdnikov, kar ne doda dejanske vrednosti projektu, ampak ustvari samo kratkoročno zanimanje, ki čez čas izgine. Ključ do uspeha v investiranju leži v sposobnosti da prepoznamo vrednost podjetja preden to zazna množica. 

Kako narediti raziskavo za prihajajoče projekte, ki imajo možnost za uspeh?

Pri raziskovanju projekta je pomembno upoštevati izkušnje in rezultate ekipe v njihovi panogi, njihovo tehnično znanje in predanost projektu. Tukaj pride prav pogledati profile ekipe ustvarjene na Linkedin platformi, pregled sprotnega dela na Github platformi, kjer lahko vidimo napredek in količino dela programerjev. Tedenska ali celo dnevna aktivnost na socialnih omrežjih kot sta Twitter in Telegram nakazuje na konstantno interakcijo s svojo bazo uporabnikov in tako komunikacijo s strankami. 

Prav tako je pomembno preučiti časovni načrt projekta, količino financiranja, ki ga imajo, in partnerstva, ki so jih oblikovali. Poleg tega lahko raziskovanje potencialnega trga projekta in njegovih možnih primerov uporabe zagotovi nadaljnji vpogled v njegov uspeh.

Druge pomembne stvari, na katere morate biti pozorni pri raziskavi, vključujejo »whitelist«, kodo projekta, skupnost okoli projekta, varnostne ukrepe in rezultate glede izpolnjevanja obljub. Poleg tega je pomembno pogledati likvidnost projekta na raznih borzah in njegovo potencialno volatilnost ter likvidnost njegovih trgovalnih parov na decentraliziranih borzah. Nazadnje je pomembno raziskati pravno in regulativno skladnost projekta, da zagotovimo, da projekt deluje v skladu z zakonom.

Kako narediti analizo za prihajajoče projekte, ki imajo možnost za uspeh - Martin Korošec, Fortuna. Kriptovalute
Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-1
PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI WEBINAR

10 top kripto projektov z možnostjo 1000x rasti.

Nakup kriptovalute. Kupi nizko, prodaj visoko. Kdor to razume, doseže vse. Sedaj vstopamo v obdobje, ko bodo možni zelo ugodni nakupi kriptovalut.

O vsem tem in še več bomo razpravljali na webinarju.

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

10 top kriptovalut prihodnosti

Ko postanemo strokovnjaki pri opravljanju analize, se lahko spustimo še globje v raziskavo števila aktivnih denarnic, prihod novih uporabnikov, razmerje večjih denarnic oziroma kakšna je količina kovancev velikih denarnic glede na druge uporabnike, saj to lahko resno ogrozi stabilnost cene projekta in števila kovancev na trgu. 

Seznam kovancev, ki smo jih pripravili so izpolnili vse ali vsaj večino pogojev, ki smo jih prej našteli. Vsi izbrani projekti so obstajali že v prejšnjem bikovem trgu in so svoj razvoj nadaljevali tudi v trenutnem bikovskem trgu, kar kaže na predanost in resnost ekipe. Seveda pa tudi sposobnost delovanja v času znatnega nižanja finančne podpore procesov podjetja. 

#1: Aleph Zero: trenutno zelo vroča tema v krogih razvijajalcev kriptovalut

Vlagatelji postajajo vse bolj prepričani v projekt Aleph Zero in njegovo ekipo. Številni projekti želijo graditi na platformi Aleph Zero, kar bi lahko povzročilo velik uspeh, kot sta ga dosegla Solana in Fantom. Aleph ima rešitve za težave, s katerimi se ubada večina blockchain tehnologij. To so počasen čas transakcije, razširljivost in varnost. To je zato, ker je Aleph Zero DAG (usmerjeni aciklični graf) namesto linearnega principa blockchaina. To je projekt kot sta Ethereum in Polkadot, njegov glavni poudarek pa je na ohranjanju zasebnosti s svojo porazdeljeno knjigo transakcij. 

alephzero

Slika: Aleph Zero trenutno zelo vroča tema v krogih razvijajalcev kriptovalut.

Aleph Zero je odprtokodni projekt, ustvarjen za zagotavljanje decentraliziranih, nezaupljivih in na cenzuro odpornih porazdeljenih računalniških rešitev. Aleph Zero svojim uporabnikom ponuja platformo za razvoj in uvajanje aplikacij, ki so varne, zanesljive in nezaupljive.

Precejšni del ponudbe žetonov, ki so v obtoku, so zastavljeni (stejkani), kar je običajno dober znak, saj tako vemo da ljudje razmišljajo na dolgi rok. 

Velika večina podpornikov blockchain tehnologije je nad ekipo in napredkom projekta navdušenih, saj so trgu predstavili izjemno inovativne nove rešitve, ki jih dnevno še razvijajo in izpopolnjujejo.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-3

Slika: Prikaz cene grafa

AZERO je bil izdan šele na začetku letošnjega leta, tako da je to bilo v času medvedjega trga, kjer se je izjemno dobro izkazal. Najnižja cena, ki jo je dosegel je bila 0.62$, trenutno pa se giblje okoli 1 dolarja. Glede na potencial in njihovo tehnologijo, bi lahko v prihodnje konkurirali top 5 blockchain projektom, kjer govorimo o kapitalizaciji trga nad milijardo. Projekt trenutno nima večjih tekmecev, ampak glede na njihovo napredno tehnologijo, lahko predvidevamo da bodo v naslednjih letih dvignili veliko prahu v svetu kriptovalut. Najvišja cena ki jo je uspel v letošnjem medvedjem trgu doseči je bila 1.58$, kjer je pomembno vedeti da so za zdaj večji investitorji na straneh in čakajo na vidni razvoj in ponovni zagon bikovskega trga, kjer lahko ob preboju te cene pričakujemo odkrivanje novih vrhov, ki se gibljejo med 5 in 10 dolarji.  

#2 Vulcan forged: Trenutno podpirajo več kot 10 aktivnih iger

V primerjavi z drugimi projekti, ki so v sektorju razvoja iger, je to inkubator za »igraj-za-zaslužek« igre, ki je edinstven. Večina projektov ima nišo uporabnikov in tako določeno vrsto iger, ki jih ustvarjajo. Ker je Vulcan inkubator, tukaj zgornje omejitve za gradnjo iger in novih uporabnikov praktično ni. To Vulcanu omogoča, da zajame večji odstotek trga iger in prinese več količine k uporabnosti njihovega žetona PYR. Izven te analize imajo tudi velike partnerje kot npr. Polygon in izjemno zagnano ekipo.

Vulcan je od 6. oktobra kazal znake okrevanja. Lunar Crush je zabeležil, da se je njegova družbena aktivnost povečala za osupljivih 1,210 %, kar jo je uvrstilo na najvišjo raven med vsemi kriptovalutami.

Vulcan Forged - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: socialna metrika popularnosti Vulcan Forged kovanca.

Vulcan ima tekmece na več področjih, saj se ne ukvarjajo le z izdelavo iger, ampak tudi izdelavo svojega metaversa in borze. Če pogledamo njihovega tekmeca, ki jih je načeloma več, Sandbox je tukaj potencial za rast ogromen. Vsi smo videli kaj se zgodi ko ljudje začnejo uporabljati virtualne svetove za razne namene in kakšno zanimanje to ustvari, predvsem v dobi digitalizacije produktov. Vulcan lahko v prihodnosti konkurira ali celo prevzame vodilno mesto v sektorju metaversa in implementacijo iger na njihovem blockchainu Elysium.

Vulcan Forged vs. Sandbox, primerjava cen - Katere kriptovalute kupiti - Martin Korošec, kripto

Slika: cena PYR kovanca s tržno kapitalizacijo Sandboxa.

Cena PYR kovanca je v preteklosti dosegla 44$, kjer pa ni razloga da te cene v prihodnje nebi dosegla in celo presegla. V primeru da kovanec doseže svoj predhodni vrh, tukaj govorimo o 17,000% rasti.

PYR graf - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: Graf cene PYR kovanca.

PRIJAVITE SE NA EKSKLUZIVNI WEBINAR

Kako lahko ustvarite 100x donose prihodnosti, tudi med kripto krizo?

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-2

#3 METIS: decentralizirana platforma za varno, zasebno in učinkovito trgovanje z digitalnimi sredstvi

Zgrajen je na javni verigi blokov in zasnovan kot varen in zanesljiv trg za trgovanje z digitalnimi sredstvi. Z Metisom lahko uporabniki dostopajo do varne in pregledne trgovalne platforme, ki jim omogoča hitro, varno trgovanje z vsemi digitalnimi sredstvi in z minimalnimi stroški.

Je zgrajen na Ethereum omrežju in njegov glavni cilj je rešiti najhujše napake v omrežju Ethereum;

Metis, decentralizirana platforma za varno privatno in učinkovito trgovanje z digitalnimi sredstvi - Martin Korošec, kriptovalute

V Afriki zelo napredujejo! Seveda pa pomaga tudi dejstvo, da je izvršni direktor mama ustvarjalca Ethereum omrežja oziroma Vitalik Buterina.

Metis graf - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: Cena grafa METIS kovanca.

Na začetku leta 2022 je bilo tržno vzdušje za Metis kovanec zelo optimistično in žeton je 16. januarja dosegel najvišjo vrednost 323 dolarjev. V primeru da v naslednjih letih nadaljujejo z delom in širijo svojo mrežo razvijalcev in strank, lahko dosežejo svoj vrh spet v bližnji prihodnosti. To bi pomenilo 1,900% dvig cene!

Metis najvišja cena - Katere kriptovalute kupiti - Martin Korošec, kripto

Slika: Cena Metis kovanca v primer, da spet doseže svoj vrh.

7 projektov z možno 100-kratno rastjo v prihodnosti. Informacije samo za registrirane uporabnike.

Vnesite svoje ime in e-poštni naslov za ekskluzivne informacije. Popolnoma brezplačno.

#4 Moonbeam: odprtokodna platforma blockchain, ki razvijalcem ponuja orodja za izvajanje decentraliziranih aplikacij

Moonbeam je odprtokodna platforma na blockchainu, ki razvijalcem ponuja orodja za zagon decentraliziranih aplikacij (dApps) na virtualnem stroju Ethereum (EVM). Zagotavlja varno, razširljivo in uporabniku prijazno okolje za razvijalce, da gradijo in uvajajo svoje aplikacije. Platforma je zasnovana tako, da razvijalcem olajša interakcijo z omrežjem Ethereum, kar jim omogoča, da ustvarijo in uvedejo svoje dApps brez potrebe po polnem vozlišču. Omogoča tudi možnost razvoja in uvajanja aplikacij s podporo za različne programske jezike, vključno s Solidity, Rust in JavaScript.

Moonbeam je mogoče uporabiti na različne načine, vključno z ustvarjanjem decentraliziranih aplikacij (dApps), ki delujejo na virtualnem stroju Ethereum (EVM). Te dApps je mogoče uporabiti za različne aplikacije, kot je ustvarjanje digitalnih žetonov, ustvarjanje iger ali izvajanje finančnih aplikacij. Poleg tega, podpora Moonbeama za različne programske jezike razvijalcem olajša ustvarjanje in uvajanje svojih dApps brez potrebe po polnem vozlišču. 

Ljudje omrežje celo primerjajo s Binance Smart Chain blockchainom. Teden dni nazaj pa so doživeli tudi velik porast v številu ustvarjeni denarnic na omrežju, tako da je napredek razvijalcev očitno viden kar je zelo dobro za prihodnost rasti cene kovanca. 

Moonbeam, število denarnic - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: Porast števila denarnic na omrežju Moonbeam.

Moonbeam spada med razvijalce Polkadot sistema, ki ima visoko aktivnost in konstantno rast razvijalcev, kar je izjemno dober podatek za vse ki delujejo v tem ekosistemu.

PRIJAVITE SE NA EKSKLUZIVNI WEBINAR

Kako lahko ustvarite 100x donose prihodnosti, tudi med kripto krizo?

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-2
X