Kriptovalute Trendi

Najboljše kriptovalute. Top 10 novih kriptovalut prihodnosti, z izjemnim potencialom. #PT2

Top 10 kriptovalut budućnosti s najvećim potencijalom zarade. Najbolji kriptovaluti za kupnju sada.

Novejši žetoni z majhno tržno kapitalizacijo imajo lahko značilnosti, ki jih trg še ni v celoti vštel v ceno. V času gospodarskega krčenja je takim kovancem težko pritegniti pozornost, toda v času bikovskega trga imajo priložnost, da pokažejo kaj zmorejo, in povečajo svoj tržni delež in donose vlagateljem. Vlaganje v trg z majhno kapitalizacijo je tvegano, tako da je tukaj priporočljivo da svojo investicijo primerno razvrstite na različna sredstva in tako zmanjšate tveganje. 

V članku so izbrani projekti, ki so v preteklosti pokazali potencial, kot tudi resnost in sposobnost, da svoje cilje izpolnijo. Večino projektov v kripto svetu je v preteklosti uporabilo razne marketinške kampanje in promoviranje z uporabo zvezdnikov, kar ne doda dejanske vrednosti projektu, ampak ustvari samo kratkoročno zanimanje, ki čez čas izgine. Ključ do uspeha v investiranju leži v sposobnosti da prepoznamo vrednost podjetja preden to zazna množica. 

Kako narediti raziskavo za prihajajoče projekte, ki imajo možnost za uspeh?

Pri raziskovanju projekta je pomembno upoštevati izkušnje in rezultate ekipe v njihovi panogi, njihovo tehnično znanje in predanost projektu. Tukaj pride prav pogledati profile ekipe ustvarjene na Linkedin platformi, pregled sprotnega dela na Github platformi, kjer lahko vidimo napredek in količino dela programerjev. Tedenska ali celo dnevna aktivnost na socialnih omrežjih kot sta Twitter in Telegram nakazuje na konstantno interakcijo s svojo bazo uporabnikov in tako komunikacijo s strankami. 

Prav tako je pomembno preučiti časovni načrt projekta, količino financiranja, ki ga imajo, in partnerstva, ki so jih oblikovali. Poleg tega lahko raziskovanje potencialnega trga projekta in njegovih možnih primerov uporabe zagotovi nadaljnji vpogled v njegov uspeh.

Druge pomembne stvari, na katere morate biti pozorni pri raziskavi, vključujejo »whitelist«, kodo projekta, skupnost okoli projekta, varnostne ukrepe in rezultate glede izpolnjevanja obljub. Poleg tega je pomembno pogledati likvidnost projekta na raznih borzah in njegovo potencialno volatilnost ter likvidnost njegovih trgovalnih parov na decentraliziranih borzah. Nazadnje je pomembno raziskati pravno in regulativno skladnost projekta, da zagotovimo, da projekt deluje v skladu z zakonom.

Kako narediti analizo za prihajajoče projekte, ki imajo možnost za uspeh - Martin Korošec, Fortuna. Kriptovalute
Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-1
PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI WEBINAR

10 top kripto projektov z možnostjo 1000x rasti.

Nakup kriptovalute. Kupi nizko, prodaj visoko. Kdor to razume, doseže vse. Sedaj vstopamo v obdobje, ko bodo možni zelo ugodni nakupi kriptovalut.

O vsem tem in še več bomo razpravljali na webinarju.

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

10 top kriptovalut prihodnosti

Ko postanemo strokovnjaki pri opravljanju analize, se lahko spustimo še globje v raziskavo števila aktivnih denarnic, prihod novih uporabnikov, razmerje večjih denarnic oziroma kakšna je količina kovancev velikih denarnic glede na druge uporabnike, saj to lahko resno ogrozi stabilnost cene projekta in števila kovancev na trgu. 

Seznam kovancev, ki smo jih pripravili so izpolnili vse ali vsaj večino pogojev, ki smo jih prej našteli. Vsi izbrani projekti so obstajali že v prejšnjem bikovem trgu in so svoj razvoj nadaljevali tudi v trenutnem bikovskem trgu, kar kaže na predanost in resnost ekipe. Seveda pa tudi sposobnost delovanja v času znatnega nižanja finančne podpore procesov podjetja. 

#1: Aleph Zero: trenutno zelo vroča tema v krogih razvijajalcev kriptovalut

Vlagatelji postajajo vse bolj prepričani v projekt Aleph Zero in njegovo ekipo. Številni projekti želijo graditi na platformi Aleph Zero, kar bi lahko povzročilo velik uspeh, kot sta ga dosegla Solana in Fantom. Aleph ima rešitve za težave, s katerimi se ubada večina blockchain tehnologij. To so počasen čas transakcije, razširljivost in varnost. To je zato, ker je Aleph Zero DAG (usmerjeni aciklični graf) namesto linearnega principa blockchaina. To je projekt kot sta Ethereum in Polkadot, njegov glavni poudarek pa je na ohranjanju zasebnosti s svojo porazdeljeno knjigo transakcij. 

alephzero

Slika: Aleph Zero trenutno zelo vroča tema v krogih razvijajalcev kriptovalut.

Aleph Zero je odprtokodni projekt, ustvarjen za zagotavljanje decentraliziranih, nezaupljivih in na cenzuro odpornih porazdeljenih računalniških rešitev. Aleph Zero svojim uporabnikom ponuja platformo za razvoj in uvajanje aplikacij, ki so varne, zanesljive in nezaupljive.

Precejšni del ponudbe žetonov, ki so v obtoku, so zastavljeni (stejkani), kar je običajno dober znak, saj tako vemo da ljudje razmišljajo na dolgi rok. 

Velika večina podpornikov blockchain tehnologije je nad ekipo in napredkom projekta navdušenih, saj so trgu predstavili izjemno inovativne nove rešitve, ki jih dnevno še razvijajo in izpopolnjujejo.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-3
Slika: Prikaz grafikona cijena

AZERO je bil izdan šele na začetku letošnjega leta, tako da je to bilo v času medvedjega trga, kjer se je izjemno dobro izkazal. Najnižja cena, ki jo je dosegel je bila 0.62$, trenutno pa se giblje okoli 1 dolarja. Glede na potencial in njihovo tehnologijo, bi lahko v prihodnje konkurirali top 5 blockchain projektom, kjer govorimo o kapitalizaciji trga nad milijardo. Projekt trenutno nima večjih tekmecev, ampak glede na njihovo napredno tehnologijo, lahko predvidevamo da bodo v naslednjih letih dvignili veliko prahu v svetu kriptovalut. Najvišja cena ki jo je uspel v letošnjem medvedjem trgu doseči je bila 1.58$, kjer je pomembno vedeti da so za zdaj večji investitorji na straneh in čakajo na vidni razvoj in ponovni zagon bikovskega trga, kjer lahko ob preboju te cene pričakujemo odkrivanje novih vrhov, ki se gibljejo med 5 in 10 dolarji.  

#2 Vulcan forged: Trenutno podpirajo več kot 10 aktivnih iger

V primerjavi z drugimi projekti, ki so v sektorju razvoja iger, je to inkubator za »igraj-za-zaslužek« igre, ki je edinstven. Večina projektov ima nišo uporabnikov in tako določeno vrsto iger, ki jih ustvarjajo. Ker je Vulcan inkubator, tukaj zgornje omejitve za gradnjo iger in novih uporabnikov praktično ni. To Vulcanu omogoča, da zajame večji odstotek trga iger in prinese več količine k uporabnosti njihovega žetona PYR. Izven te analize imajo tudi velike partnerje kot npr. Polygon in izjemno zagnano ekipo.

Vulcan je od 6. oktobra kazal znake okrevanja. Lunar Crush je zabeležil, da se je njegova družbena aktivnost povečala za osupljivih 1,210 %, kar jo je uvrstilo na najvišjo raven med vsemi kriptovalutami.

Vulcan Forged - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: socialna metrika popularnosti Vulcan Forged kovanca.

Vulcan ima tekmece na več področjih, saj se ne ukvarjajo le z izdelavo iger, ampak tudi izdelavo svojega metaversa in borze. Če pogledamo njihovega tekmeca, ki jih je načeloma več, Sandbox je tukaj potencial za rast ogromen. Vsi smo videli kaj se zgodi ko ljudje začnejo uporabljati virtualne svetove za razne namene in kakšno zanimanje to ustvari, predvsem v dobi digitalizacije produktov. Vulcan lahko v prihodnosti konkurira ali celo prevzame vodilno mesto v sektorju metaversa in implementacijo iger na njihovem blockchainu Elysium.

Vulcan Forged vs. Sandbox, primerjava cen - Katere kriptovalute kupiti - Martin Korošec, kripto

Slika: cena PYR kovanca s tržno kapitalizacijo Sandboxa.

Cena PYR kovanca je v preteklosti dosegla 44$, kjer pa ni razloga da te cene v prihodnje nebi dosegla in celo presegla. V primeru da kovanec doseže svoj predhodni vrh, tukaj govorimo o 17,000% rasti.

PYR graf - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: Graf cene PYR kovanca.

PRIJAVITE SE NA EKSKLUZIVNI WEBINAR

Kako lahko ustvarite 100x donose prihodnosti, tudi med kripto krizo?

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-2

#3 METIS: decentralizirana platforma za varno, zasebno in učinkovito trgovanje z digitalnimi sredstvi

Zgrajen je na javni verigi blokov in zasnovan kot varen in zanesljiv trg za trgovanje z digitalnimi sredstvi. Z Metisom lahko uporabniki dostopajo do varne in pregledne trgovalne platforme, ki jim omogoča hitro, varno trgovanje z vsemi digitalnimi sredstvi in z minimalnimi stroški.

Je zgrajen na Ethereum omrežju in njegov glavni cilj je rešiti najhujše napake v omrežju Ethereum;

Metis, decentralizirana platforma za varno privatno in učinkovito trgovanje z digitalnimi sredstvi - Martin Korošec, kriptovalute

V Afriki zelo napredujejo! Seveda pa pomaga tudi dejstvo, da je izvršni direktor mama ustvarjalca Ethereum omrežja oziroma Vitalik Buterina.

Metis graf - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: Cena grafa METIS kovanca.

Na začetku leta 2022 je bilo tržno vzdušje za Metis kovanec zelo optimistično in žeton je 16. januarja dosegel najvišjo vrednost 323 dolarjev. V primeru da v naslednjih letih nadaljujejo z delom in širijo svojo mrežo razvijalcev in strank, lahko dosežejo svoj vrh spet v bližnji prihodnosti. To bi pomenilo 1,900% dvig cene!

Metis najvišja cena - Katere kriptovalute kupiti - Martin Korošec, kripto

Slika: Cena Metis kovanca v primer, da spet doseže svoj vrh.

#4 Moonbeam: odprtokodna platforma blockchain, ki razvijalcem ponuja orodja za izvajanje decentraliziranih aplikacij

Moonbeam je odprtokodna platforma na blockchainu, ki razvijalcem ponuja orodja za zagon decentraliziranih aplikacij (dApps) na virtualnem stroju Ethereum (EVM). Zagotavlja varno, razširljivo in uporabniku prijazno okolje za razvijalce, da gradijo in uvajajo svoje aplikacije. Platforma je zasnovana tako, da razvijalcem olajša interakcijo z omrežjem Ethereum, kar jim omogoča, da ustvarijo in uvedejo svoje dApps brez potrebe po polnem vozlišču. Omogoča tudi možnost razvoja in uvajanja aplikacij s podporo za različne programske jezike, vključno s Solidity, Rust in JavaScript.

Moonbeam je mogoče uporabiti na različne načine, vključno z ustvarjanjem decentraliziranih aplikacij (dApps), ki delujejo na virtualnem stroju Ethereum (EVM). Te dApps je mogoče uporabiti za različne aplikacije, kot je ustvarjanje digitalnih žetonov, ustvarjanje iger ali izvajanje finančnih aplikacij. Poleg tega, podpora Moonbeama za različne programske jezike razvijalcem olajša ustvarjanje in uvajanje svojih dApps brez potrebe po polnem vozlišču. 

Ljudje omrežje celo primerjajo s Binance Smart Chain blockchainom. Teden dni nazaj pa so doživeli tudi velik porast v številu ustvarjeni denarnic na omrežju, tako da je napredek razvijalcev očitno viden kar je zelo dobro za prihodnost rasti cene kovanca. 

Moonbeam, število denarnic - Martin Korošec, katere kriptovalute kupiti

Slika: Porast števila denarnic na omrežju Moonbeam.

Moonbeam spada med razvijalce Polkadot sistema, ki ima visoko aktivnost in konstantno rast razvijalcev, kar je izjemno dober podatek za vse ki delujejo v tem ekosistemu.

#5 QREDO Network: Zasnovan za pomoč podjetjem pri varnem upravljanju njihovih podatkov in procesov

Zasnovan za pomoč podjetjem pri varnem upravljanju njihovih podatkov in procesov. Predvsem relevanten za lajšanje prihoda večjih podjetij in korporacij v svet blockchaina. Uporabnikom omogoča ustvarjanje varnih, porazdeljenih omrežij z enim klikom ter ponuja orodja za upravljanje podatkov in procesov, upravljanje identitete in varno komunikacijo. Omrežje Qredo je zgrajeno na odprtokodni tehnologiji in zagotavlja varno in zanesljivo platformo za podjetja za upravljanje svojih podatkov in procesov. Uporabnikom omogoča varno shranjevanje in skupno rabo podatkov ter ustvarjanje in upravljanje kompleksnih omrežij. Zagotavlja tudi sistem za upravljanje identitete, ki zagotavlja varen prenos podatkov in procesov. Omrežje Qredo ponuja tudi vrsto API-jev in SDK-jev za integracijo z obstoječimi sistemi, kar olajša izdelavo varnih aplikacij. Poleg tega ponuja vrsto analitičnih orodij, ki podjetjem pomagajo pridobiti vpogled v njihove podatke in procese.

QREDO Network

Slika: Projekt ima močno podporo uspešnih podjetij, kot je Coinbase kar bo pripomoglo k prepoznavnosti in širjenju mreže strank.

Qredo ima izjemno dober primer uporabe, dobro zasnovano tokenomiko, aktivno skupnost in trdno ekipo. Vse to je predpogoj za uspeh in zato napovedi predvidevajo, da lahko kovanec v naslenjih 3 letih doseže ceno 0.7$. Trenutna cena je 0.1$. Seveda pa je na daljši rok tudi možnost da obiščemo vrhove, to pomeni 8 dolarjev na kovanec.

Slika: QREDO Network graf cene.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-1
PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNI WEBINAR

10 top kripto projektov z možnostjo 1000x rasti.

Nakup kriptovalute. Kupi nizko, prodaj visoko. Kdor to razume, doseže vse. Sedaj vstopamo v obdobje, ko bodo možni zelo ugodni nakupi kriptovalut.

O vsem tem in še več bomo razpravljali na webinarju.

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

#6 VERASITY: platforma, ki temelji na tehnologiji blockchain in nagrajuje gledalce za gledanje in sodelovanje z video vsebinami, ustvarjalcem vsebin pa omogoča monetizacijo svojih videoposnetkov

Uporablja revolucionarni sistem nagrajevanja Proof-of-View (PoV), ki je zgrajen na varnem sistemu blockchain, kar daje gledalcem več nadzora nad njihovo izkušnjo gledanja.

verasity

Slika: Ustvarjalci vsebine lahko uporabljajo platformo Verasity za monetizacijo svojih videoposnetkov.

Ustvarjalci vsebine lahko uporabljajo platformo Verasity za monetizacijo svojih videoposnetkov, gledalci pa si lahko prislužijo nagrade za gledanje in sodelovanje z vsebino. Sistem nagrajevanja je zgrajen na varnem sistemu blockchain, ki uporabnikom omogoča varno shranjevanje in trgovanje z nagradami.

Verasity_kovanec_graf_martin_korosec_katere-kriptovalute-kupiti

Glede na visoko centralizacijo in ogromno kritik, Youtube platforme, v zadnjih dveh letih, lahko pričakujemo da bodo na trg prišli novi igralci in ustvarjalci, kar bo pritegnilo velike količine investitorjev. Njihov glavni tekmec je Theta, s tržno kapitalizacijo 780 milijonov dolarjev, medtem ko je kapitalizacija VRA kovanca 27 milijonov dolarjev. Na spodnji sliki vidimo ceno VRA kovanca, v primeru da doseže kapitalizacijo njenega tekmeca THETA.

VRA_vs_THETA_martin_korosec_katere-kriptovalute-kupiti

Slika: Cena VRA kovanca v primeru, da doseže ceno svojega konkurenta Theta.

#7 GMX : odprtokodna platforma, ki zagotavlja varno, decentralizirano in globalno infrastrukturo za razvoj aplikacij na Web3

Platforma razvijalcem omogoča ustvarjanje in uvajanje decentraliziranih aplikacij brez potrebe po posredniku tretje osebe. GMX uporablja algoritem soglasja za dokaz vložka, ki zagotavlja izboljšano razširljivost in prepustnost, z nizkimi transakcijskimi provizijami in varnimi, hitrimi transakcijami. GMX uporabnikom omogoča tudi shranjevanje, prenos in trgovanje z digitalnimi sredstvi, vključno s kriptovalutami in žetoni.

Slika: GMX naslednji Uniswap?

GMX se lahko uporablja za različne decentralizirane aplikacije, kot so decentralizirane borze, peer-to-peer trgovanje in tokenizirana sredstva. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje in uvajanje pametnih pogodb ter za ustvarjanje decentraliziranih avtonomnih organizacij (DAO). Poleg tega je platformo mogoče uporabiti za decentralizirano shranjevanje podatkov, kar zagotavlja, da so uporabniški podatki varni in zasebni. Nazadnje, platformo je mogoče uporabiti za olajšanje razvoja novih aplikacij Web3, kot so trgi porazdeljenih napovedi, finančne aplikacije in porazdeljene knjige transakcij.

Glede na trenutno situacijo, kar se tiče centraliziranih kripto borz in razkrivanju zalog svojih kriptovalut za podporo likvidnosti delovanja, lahko v prihodnosti pričakujemo porast decentraliziranih financ in s tem borz. Pri uporabi DeFi so takšne stvari veliko bolj pregledne in tako zadovoljijo to potrebo po varnosti. 

GMX_cena_grafa_martin_korosec_katere-kriptovalute-kupiti

Slika: Prikaz cene grafa GMX kovanca.

Trenutni tekmec GMX kovancu, ki ima pravtako visoko število uporabnikov je Uniswap in če primerjamo tržno kapitalizacijo Uniswapa s GMX protokolom lahko vidimo visok potencial, ki pa ni tako nemogoč, saj kovanec konstantno povečuje svojo vrednost.

Slika: Cena GMX kovanca s tržno kapitalizacijo Uniswapa.

#8 Oasis network: zasnovan je tako, da uporabnikom zagotavlja zasebnost in razširljivost ter omogoča razvoj aplikacij

ROSE kovanec uporabnikom omogoča varno shranjevanje in prenos digitalnih sredstev. Zasnovan je tako, da uporabnikom zagotavlja zasebnost in razširljivost ter omogoča razvoj aplikacij. Oasis Network uporablja algoritem soglasja za dokaz vložka in zagotavlja varno, poceni platformo brez dovoljenj za trgovanje in prenos digitalnih sredstev. Razvijalcem ponuja tudi nabor orodij in storitev za izdelavo in uvajanje njihovih aplikacij.

oasis-network

Rose se lahko uporablja za široko paleto aplikacij, kot je trgovanje z digitalnimi sredstvi, ustvarjanje pametnih pogodb in zagotavljanje varnega in zasebnega shranjevanja podatkov. Uporablja se lahko tudi za napajanje decentraliziranih aplikacij in financiranje protokolov, kar razvijalcem omogoča varno in stroškovno učinkovito gradnjo in uvajanje njihovih aplikacij. Rose razvijalcem ponuja tudi nabor orodij in storitev, ki jim pomagajo zgraditi in uvesti njihove aplikacije.

ROSE_graf_cene_martin_korosec_katere-kriptovalute-kupiti

Slika: Potencialna cena, če doseže prejšnji vrh.

ROSE je trenutno na nanjižji cenovni točki. Kljub njihovemu konstantnemu razvoju in močni uporabi se to zaenkrat še ne pozna na ceni, kar je lahko primeren moment za akumulacijo kovancev po najnižji ceni. V primeru, da kovanec ponovno doseže prejšnje cene, bi tukaj lahko govorili o 1,500% rasti, kar pa je kar realno, glede na njihov uspeh in izpolnjevanje obljub do sedaj.

#9 Mina Protocol: protokol, ki je zasnovan tako, da zagotavlja lahko in varno platformo za razvijalce

Mina je protokol, ki je zasnovan tako, da zagotavlja lahko in varno platformo za razvijalce. Uporablja rekurzivni zk-SNARK za zmanjšanje velikosti verige blokov in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje z zagotavljanjem varnega, hitrega in poceni načina pošiljanja in prejemanja transakcij. Prav tako se močno osredotoča na zasebnost, razširljivost in trajnost, zaradi česar je primeren za širok spekter primerov uporabe.

Mina_Protocol_MINa

Glede na njeno široko kompatibilnost z velikim številom blockchainov in večino kovancev že v obtoku, lahko v prihodnosti pričakujemo močno rast in konkuriranje najmočnejšim protokolom.

Slika: MINA s tržno kapitalizacijo tekmeca Polkadot

#10 Meter Governance: deluje v zelo specifičnem in iskanem področju kripta

Meter.io je projekt, ki temelji na verigi blokov in zagotavlja varne, hitre in zanesljive storitve merjenja energije. Platforma omogoča uporabnikom, da se preprosto povežejo s svojimi merilniki energije, spremljajo porabo energije in prejemajo plačila v realnem času. Meter.io ponuja tudi tržnico za uporabnike za nakup in prodajo energije ter dostop do napredne analitike in drugih funkcij za zmanjšanje stroškov energije.

Meter_governance_martin_fortuna_nabolje-kriptovalute

Meter.io je zasnovan tako, da strankam zagotavlja varen in učinkovit način merjenja porabe energije in plačevanja računov. Kupci se lahko prek Meter.io povežejo s svojimi števci energije in enostavno spremljajo svojo porabo energije.

Pričakuje se, da bo Meter Governance (MTRG) v naslednjih nekaj letih doživel nadaljnjo rast in sprejetje, kar se bo poznalo na ceni kovanca.

Meter_graf_cene_martin_korosec_katere-kriptovalute-kupiti

Slika: Prikaz cene grafa Meter kovanca.

Meter je skozi leta doživljal visoko rast in tudi nekaj popravkov, ki so bili idealen čas za dodatno akumulacijo. Bližamo se močni podpori, ki je 1 dolar, in je najvrjetneje dobra vstopna točka za vse, ki verjamejo da bo energetika v naslednjih letih igrala veliko vlogo. Zanimanje za kovanec je, glede na nizek promet trgovanja izjemno veliko, kar nakazuje na povečano zanimanje dolgoročnih vlagateljev. Ob nadaljevanju bikovskega trenda, lahko pričakujemo da bo projekt svojo pot nadaljeval najprej do svojega najvišjega odpora, ki je nekje pri 12 dolarjih in nato nadaljeval odkrivanje novih cen na kovanec. Če doseže območje prejšnjih vrhov bi to pomenilo 550% dvig cene.

Slika: Potencialni dvig cene do prejšnjih vrhov iz leta 2021.

PRIJAVITE SE NA EKSKLUZIVNI WEBINAR

Kako lahko ustvarite 100x donose prihodnosti, tudi med kripto krizo?

Za brezplačno sodelovanje vnesite svoje ime in e-poštni naslov.

Kako-lahko-dosežete-prihodnje-100-kratne-donose-tudi-med-kripto-krizo-martin-korosec-2
X